Συγγραφείς εκπαιδευτικού εγχειριδίου

[χρόνος ανάγνωσης 37 δευτερόλεπτα]

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), δημοσίευσε Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήματος προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με συγγραφείς για τη συγγραφή του εκπαιδευτικού εγχειριδίου.
 Το έργο των συγγραφέων αφορά στην ανάπτυξη δεκαεννέα (19) συνολικά μαθησιακών ενοτήτων του Εκπαιδευτικού Εγχειριδίου και των σχετικών προς συμπλήρωση τμημάτων των Τραπεζών Θεμάτων της Ειδικότητας «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ» των Ι.Ε.Κ. που έχει αναλάβει το ΙΝΣΕΤΕ. Η ανάπτυξη τόσο του εκπαιδευτικού εγχειριδίου όσο και των τραπεζών θεμάτων θα στηριχτεί σε συγκεκριμένα πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο της παρούσας Πράξης. 
          Το έργο απαιτεί επιτόπια παρουσία του/της κάθε Συγγραφέα στα γραφεία του ΙΝΣΕΤΕ στην Αθήνα όποτε τούτο κρίνεται αναγκαίο και κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσής του/της από τον Υπεύθυνο του Έργου, προκειμένου ο/η συνεργάτης να συμμετέχει στην παρακολούθηση του έργου και να λαμβάνει μέρος στις συσκέψεις της αντίστοιχης ομάδας εργασίας στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται οι προβλεπόμενες εργασίες του/της.
          Η διαδικασία της ηλεκτρονικής αποστολής των δικαιολογητικών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 17η/05/2024.

Ολόκληρη η Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω