Επιμελητήριο Ρεθύμνης στην 88η ΔΕΘ

[χρόνος ανάγνωσης 51 δευτερόλεπτα]

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) η οποία θα διεξαχθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.
Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο  περίπτερο του Επιμελητηρίου με δικό τους χώρο (ίχνος εδάφους), με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής τους. Κατά τη διάρκεια της 88ης ΔΕΘ, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις του Ρεθύμνου θα έχουν τη δυνατότητα έκθεσης των προϊόντων τους και προώθησης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.
          Η φετινή διοργάνωση, επιδιώκει να αναδείξει το διεθνή δυναμικό εξωστρεφή χαρακτήρα της με την παρουσία διαφορετικών προϊόντων, γεύσεων και πολιτισμών, στοχεύοντας στο αγροδιατροφικό προϊόν και τις εξαγωγικές προοπτικές της αγοράς φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
          Η ΔΕΘ θα υλοποιήσει πρόγραμμα επιχειρηματικών δράσεων ενεργοποιώντας πλατφόρμα για B2B συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, αλλά και των εκθετών της τιμώμενης χώρας, η οποία θα αποτελέσει ιδανικό πεδίο για δικτύωση και επιχειρηματικές συνεργασίες.
          Οι επιχειρήσεις, μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 88η ΔΕΘ, καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία επιχείρησής τους (επωνυμία, τηλ. επικοινωνίας και ΑΦΜ) επικοινωνίας το αργότερο, έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, στο e-mail: [email protected]
          Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω