Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

[χρόνος ανάγνωσης 35 δευτερόλεπτα]

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2025, ανοίγει τις πύλες της από 4 έως τις 8 Οκτωβρίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας στην Γερμανία.
Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε παραγωγούς και εισαγωγείς, όσο και σε χονδρέμπορους τροφίμων και ποτών, τεχνολογίας για το εμπόριο εστίασης, αλλά και παρόχους υπηρεσιών για το λιανικό εμπόριο τροφίμων και τη γαστρονομία.
          Οι συμμετέχοντες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην διεθνή κοινότητα, να διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών τους αλλά και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών μέσω των 10 ειδικών εκθέσεων, που λαμβάνουν χώρα κάτω από τη στέγη της Anuga: Fine Food, Frozen Food, Meat, Chilled & Fresh Food, Dairy, Bread & Bakery, Drinks, Hot Beverages, Organic και Alternatives.
          Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Anuga 2025, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω