«Το Φως» της ΟΑΚ

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 11 δευτ.]

Η Βιβλιοθήκη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ) «Το Φως», διοργανώνει τις «Καλοκαιρινές Εκπαιδευτικές Δράσεις» για τους μικρούς φίλους διάρκειας 1 ώρας, με ελεύθερη είσοδο.
Συγγραφείς παιδικών βιβλίων, θα συμμετέχουν στις δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών και αναφέρονται στις καθημερινές ανησυχίες τους, στη διαφορετικότητα, στη φιλία, στα συναισθήματα κ.ά., ενώ τούς δίδουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.  
Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στην Ημέρα και την Ώρα των Δράσεων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024  
ΩΡΑ: 11:00
Εμψυχωτής: Γιάννης Μουντογιαννάκης, Βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ.
Διαβάζουμε το παιδικό βιβλίο «Φτερό στον άνεμο» της Maxine Trottier, εκδόσεις Λιβάνη και συζητάμε για τον πόλεμο και την ειρήνη μέσα από εκπαιδευτικό βίντεο του Μουσείου Πολέμου και Ειρήνης.  
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
ΩΡΑ: 11:00 
Εμψυχωτής: Γιάννης Μουντογιαννάκης, Βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ.
Διαβάζουμε το παιδικό βιβλίο «Πώς να καταβροχθίσετε ένα ουράνιο τόξο» της Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, εκδόσεις Καστανιώτη και συζητάμε για τη σωστή διατροφή και την ανεκτίμητη για την υγεία μας αξία των φρούτων και των λαχανικών.
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 
ΩΡΑ: 11:00 
Εμψυχωτής: Χριστίνα Κωνσταντουδάκη, Συγγραφέας – Νηπιαγωγός.
Η συγγραφέας, θα παρουσιάσει τα δύο νέα της βιβλία «Μπες στην ιστορία: τα συναισθήματα» και «Μπες στην ιστορία: Η συμφιλίωση», εκδόσεις Παπαδόπουλος. Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική με πείραμα, κυνήγι θησαυρού και ζωγραφική!
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024
ΩΡΑ: 11:00 
Εμψυχωτής: Μαργαρίτα Αυγουσιανάκη, Συγγραφέας. 
Η συγγραφέας θα διαβάσει το παιδικό βιβλίο «Αγάπη», το οποίο εμπνεύστηκε, από τη φράση: «Γεμάτοι αγάπη μέσα σε έναν κόσμο που στερείται αγάπη» (Α’ ΙΩΑΝΝΟΥ, 4: 10-17). Στο τέλος, θα ακολουθήσει εικαστική δράση. 
Τετάρτη, 4 Σεπτέμβρη 2024 
ΩΡΑ: 11:00 
Εμψυχωτής: Δήμητρα Πενταράκη, Συγγραφέας. 
Ταξίδι… κάτι σαν άσπρα καράβια τα όνειρα μας! Οι μικροί φίλοι του Ιδρύματος ταξιδεύουν με παιχνίδι και ζωγραφική με πολύχρωμες ιστορίες, προετοιμάζοντας τη νέα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.
          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να με τον κύριο Γιάννη Μουντογιαννάκη, M.Sc. Βιβλιοθηκονόμο – Επιστημονικό Συνεργάτη της ΟΑΚ, τηλεφωνικά στο 2824022245 και στο Ε-mail: [email protected].

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω