Επικύρωση επιτυχημένης συνεργασίας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 28 δευτ.]

H RevitUp.direct παρουσιάζει το Alianthos Garden Case Study:
Μια Ολιστική Προσέγγιση στο ξενοδοχειακό Revenue Management & Digital Marketing.

Η RevitUp.direct, ένα πολυβραβευμένο Revenue Management & Digital Marketing Αgency, με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη δημοσίευση του 2ου Case Study της που βασίζεται στην επιτυχημένη 3ετή συνεργασία με το Alianthos Garden Hotel στον Πλακιά της Κρήτης.
Έπειτα από ανάλυση 2 μηνών, το Alianthos Garden Case Study παρουσιάζει ένα ολιστικό στρατηγικό πλάνο που υλοποιήθηκε σε ένα εύρος πλατφόρμων με μετρήσιμα αποτελέσματα σε KPIs (Καίριοι Δείκτες Απόδοσης).
          Από το 2021 έως το 2023, το Alianthos Garden Hotel παρουσίασε ραγδαία ανάπτυξη σε Brand Visibility, αυξάνοντας τα Total Impressions (Συνολικές Εμφανίσεις) κατά +93% και διπλασιάζοντας τους Επισκέπτες του Website κατά +216% με μία ανανεωμένη ιστοσελίδα.
          Ακολουθούντος μία 360ο προσέγγιση, τα Συνολικά Έσοδα του ξενοδοχείου εκτινάχθηκαν κατά +95%, τα Έσοδα από το Website κατά +67%, η Μέση Ημερήσια Τιμή Δωματίου (ADR) κατά +26% και τα Διαφημιστικά Έσοδα κατά +479% από META και +147% από Google καμπάνιες.
          Ο Κώστας Βαρδάκης, ιδιοκτήτης του Alianthos Garden Hotel δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Revitup είναι και για τους δυο μας, αποδοτική, ανθρώπινη και ωφέλιμη. Δυνατά σημεία της συνεργασίας μας είναι η πολύ καλή επικοινωνία και η εμπιστοσύνη που έχουμε αναπτύξει με την ομάδα, καθώς και η εξειδίκευση τους στις online πωλήσεις και στο digital marketing. Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας, επομένως, σίγουρα θα συνιστούσαμε τις υπηρεσίες της σε άλλους ξενοδόχους.»
          Η RevitUp.direct συνεχίζει την αποστολή της δίπλα στους ξενοδόχους, ώστε να πλοηγηθούν την πολυπλοκότητα του σημερινού ψηφιακού τοπίου, διασφαλίζοντας μετρήσιμα αποτελέσματα σε brand visibility και revenue management. 

REVITUP.DIRECT
Η RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στον χώρο της φιλοξενίας. Με εμπειρία δύο δεκαετιών, παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο.
          Η έμπειρη ομάδα της, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους specialists, προσφέρει μία 360 προσέγγιση στον σχεδιασμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με σκοπό να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση.
          Ταυτόχρονα, είναι σε συνεχή ετοιμότητα, παρακολουθώντας διαρκώς τις ανερχόμενες εξελίξεις του χώρου, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα την τοποθέτηση και την στρατηγική με το κάθε ξενοδοχείο.
          Στο πλευρό του κάθε πελάτη, μετασχηματίζει μαζί τη ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για την σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω