4ο Φόρουμ Βέλτιστων Πρακτικών Αγροδιατροφής

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο ΚΑΠ (EU CAP NETWORK), σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης), διοργανώνει την 4η συνεδρίαση του φόρουμ για τις καλές πρακτικές στην αλυσίδα εφοδιασμού γεωργικών τροφίμων στις 9 Οκτωβρίου 2024 στις Βρυξέλλες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τις 30 Αυγούστου 2024.
          Στόχοι της εκδήλωσης είναι η αξιοποίηση των συζητήσεων σε προηγούμενες συνεδριάσεις και η διερεύνηση των διαφόρων τρόπων με τους οποίους οι παραγωγοί μπορούν να αυξήσουν τις αποδόσεις μέσω της ενεργού συμμετοχής τους στην αλυσίδα αξίας. 
          Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα επισημανθεί ο τρόπος με τον οποίο οι στρατηγικές επιχειρηματικές σχέσεις και η συνεργασία εντός της αξιακής αλυσίδας μπορούν να είναι επωφελείς για όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδίως για τους παραγωγούς. Επίσης θα εξερευνηθούν τα επιχειρηματικά οφέλη για τους παραγωγούς από το να είναι εταίροι σε αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων με βάση την αξία.
          Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και σε περίπτωση που υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορούν να επικοινωνούν με το [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω