Δήλωση μελισσοκόμων για κυψέλες

[χρόνος ανάγνωσης 37 δευτερόλεπτα]

Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Ηρακλείου ενημερώνει τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ότι από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής δήλωσης των κατεχομένων κυψελών έτους 2024 και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ μελισσοκόμους. 
          Η αίτηση – δήλωση φέρει την υπογραφή του ενδιαφερομένου (για φυσικά πρόσωπα) ή του νόμιμου εκπροσώπου (για νομικά πρόσωπα) και υποβάλλεται στα γραφεία της Υπηρεσίας στο Ηράκλειο, επί της Λεωφόρου Ν. Πλαστήρα 100 2ος  όροφος, σε πρωτότυπη μορφή. 
          Η υποβολή της αίτησης-δήλωσης δύναται να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Περιφέρειας, επιλέγοντας «Ψηφιακές Υπηρεσίες» – «Οδηγός του Πολίτη» (https://politis.crete.gov.gr/detail.php?a=487).
          Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η 20η Νοεμβρίου 2024. Για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μεταξύ 21ης Οκτωβρίου και της 20ης Νοεμβρίου προβλέπεται η πραγματοποίηση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ επιτόπιου ελέγχου.
          Με την κατάθεση της αίτησης χορηγείται στους μελισσοκόμους Βεβαίωση Δήλωσης Κατεχόμενων Κυψελών. 
          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κυρία Άννα Αντωνάκη (2813407956, [email protected]), στην κυρία Ιωάννα Ζαχαριουδάκη (2813407944, [email protected]) ή στο τηλεφωνικό κέντρο – 2813407955, [email protected].

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω