Ιαπωνικό επενδυτικό ενδιαφέρον

[χρόνος ανάγνωσης 50 δευτερόλεπτα]

Τις μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την Ελλάδα κορυφαίο τουριστικό προορισμό τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους επενδυτές, παρουσίασε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιαπωνικών Επιχειρήσεων (KEIDANREN) καθώς και ιαπωνικών αεροπορικών εταιριών.
          Στην εποικοδομητική συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της KEIDANREN Ευρώπης και επικεφαλής του ομίλου Sumitomo Mitsui Banking Cooperation, κύριος Makoto Takashima, καθώς και διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας Mitsubishi Electric, των αεροπορικών εταιριών ANA και  Japan Airlines.
          Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε επιπλέον την ανάγκη να υπάρξει απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας, καθώς αποτελεί καθοριστικό παράγοντα αύξησης των τουριστικών ροών και ανάπτυξης των επενδύσεων μεταξύ των δύο χωρών. Με την αναγκαιότητα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης συμφώνησαν οι συμμετέχοντες συνομιλητές.
          Επίσης η Υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με την Κυβερνήτη του Τόκιο κυρία Γιούρικο Κόικε (Yuriko Koike), όπου την ενημέρωσε για τις δράσεις του παγκόσμιου δικτύου ενδυνάμωσης των γυναικών πολιτικών Women Political Leaders και το ετήσιο συνέδριό του που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο και διοργανώθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.  
          Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στους Ιάπωνες επισκέπτες, καθώς ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το πολιτιστικό κεφάλαιο και τη γαστρονομία της χώρας μας, πεδία τα οποία αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικούς πόρους ανάπτυξης της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελληνικού τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω