Έκθεση Συσκευασίας 2024

[χρόνος ανάγνωσης 53 δευτερόλεπτα]

Η Έκθεση Συσκευασίας, ένα από τα κορυφαία γεγονότα του κλάδου στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024 στο Metropolitan Expo. Η φετινή διοργάνωση, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγορά της συσκευασίας, αναμένεται να προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για την παρουσίαση νέων τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών, προσελκύοντας πλήθος επαγγελματιών του χώρου.
          Το εκθεσιακό γεγονός περιλαμβάνει πλούσιες δραστηριότητες, όπως b2b συναντήσεις, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις καινοτόμων λύσεων που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επεκτείνουν το δίκτυο συνεργασιών τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς.
          Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η 2η διοργάνωση του Printing Show, το οποίο φιλοξενείται για ακόμη μία χρονιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το επιτυχημένο αυτό γεγονός, που εστιάζει στον κλάδο της εκτύπωσης, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με περισσότερους εκθέτες και πρωτοποριακές τεχνολογίες.
          Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, θα πραγματοποιηθεί και η νέα Retail Pack έκθεση, η οποία απευθύνεται ειδικά στον κλάδο της συσκευασίας για καταστήματα και το λιανικό εμπόριο. Η Retail Pack θα συγκεντρώσει επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν λύσεις που αφορούν τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την αισθητική των συσκευασιών στα φυσικά καταστήματα.
          Με αυτή τη διευρυμένη θεματολογία και τις νέες συμμετοχές, η φετινή Έκθεση Συσκευασίας φιλοδοξεί να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο, προσελκύοντας επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω