Μάνος Περισυνάκης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αντιδήμαρχος Οροπεδίου
Λασιθίου, τεχνικών έργων, υποδομών, πολιτισμού τουρισμού αθλητισμού

Ο Μάνος Περισυνάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 13 Αυγούστου 1982 και είναι απόφοιτος του τμήματος Human Resources Management του University of Central Lancashire. Με ισχυρό ενδιαφέρον για την τοπική ανάπτυξη και τον τουρισμό, έχει αφιερωθεί στην προώθηση του αγροτουρισμού και της οικολογικής βιωσιμότητας ως ιδιοκτήτης του αγροτουριστικού και οικολογικού πάρκου «Lasinthos», που βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Οροπεδίου Λασιθίου.
Στη διάρκεια της καριέρας του, υπήρξε ενεργός σε πολλές τοπικές πρωτοβουλίες, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Οροπεδίου Λασιθίου,  την περίοδο 2009-2012, ενώ από το 2010 έως το 2014 υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος Οροπεδίου Λασιθίου.  Από το 2021 έως το 2024 κατείχε τη θέση του Ταμία του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Οροπεδίου Λασιθίου (ΕΒΕΣΟΛ).
Το 2024 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, με στόχο τη βελτίωση των τοπικών υποδομών και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Παράλληλα, είναι μέλος του Συμβουλίου «Τα Όμορφα Χωριά της Κρήτης», που προάγει την ανάδειξη των πολιτιστικών και φυσικών πλούτων της Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω