Ανακατασκευή Πνευματικού Κέντρου Σφακίων

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Η ανακατασκευή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σφακίων ολοκληρώθηκε επιτυχώς, θέτοντας ξανά στη διάθεση της τοπικής κοινωνίας έναν αναβαθμισμένο χώρο για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, συνεδριάσεων και ημερίδων. Το ανανεωμένο κτήριο, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Χώρας Σφακίων, ήδη αξιοποιείται για εκπαιδευτικές δράσεις, με την αίθουσα να φιλοξενεί από τις 11 Οκτωβρίου 2024 τμήματα κατάρτισης νέων αγροτών.
          Στις 17 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εσπερίδα εκπαίδευσης παραγωγών με θέμα το ελαιόλαδο και την ελιά, συνδιοργανωμένη από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό – ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), αποδεικνύοντας τη δυναμική αξιοποίηση του ανακαινισμένου χώρου.
          Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του δήμου, προχώρησε σε πλήθος εργασιών για την ανακαίνιση του κτηρίου. Μεταξύ των εργασιών, περιλαμβάνονται η επισκευή κολώνων και τοιχοποιίας, η αντικατάσταση επιχρισμάτων, κουφωμάτων και ειδών υγιεινής, καθώς και η αντικατάσταση των κλιματιστικών και του ψυγείου. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε βάψιμο, βιολογικός καθαρισμός, και συντήρηση των καθισμάτων και των επίπλων, εξασφαλίζοντας έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
          Με την ολοκλήρωση της ανακατασκευής, το Πνευματικό Κέντρο αναμένεται να αποτελέσει ξανά κεντρικό σημείο πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω