Διαγωνισμός αναδόχου ανάπλασης Ελ. Βενιζέλου

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: Ανάπλαση Ελ. Βενιζέλου Β’ ΦΑΣΗ από οδό Μακεδονίας έως Εκκλησία Αγ. Νικολάου, Γάζι, εκτιμώμενης αξίας 2.816.516,58 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%. Το έργο είναι ενταγμένο στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και χρηματοδοτείται μέσω επενδυτικού δανείου που θα χορηγηθεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
          Το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατά μήκος της οδού Ελ. Βενιζέλου, διευρύνοντας τα πεζοδρόμια, κάνοντας χρήση ανθεκτικών υλικών επίστρωσης με τοποθέτηση ζώνης πρασίνου, ενοποίηση της κυκλοφορίας των πεζών και αλλαγή των καθιστικών και των φωτιστικών σωμάτων.
          Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 12 (δώδεκα) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).  
          Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 07/11/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 12/11/2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00.

Αναλυτικά η Διακήρυξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω