[χρόνος ανάγνωσης 46 δευτερόλεπτα]
Το Wines of Crete, σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy, διοργανώνουν ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο αφιερωμένο στο κρητικό κρασί, με στόχο να εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με πολύτιμες γνώσεις. Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του στα Χανιά, το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, στο φιλόξενο χώρο του Οινοποιείου Διγενάκη.
Πληροφορίες Σεμιναρίου:
• Ημερομηνίες: Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025
• Ώρες: 19:00 – 22:00
• Τοποθεσία: Οινοποιείο Διγενάκη, Καλλονή, Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων
• Κόστος συμμετοχής: 50€
Θεματικές ενότητες:
• Service κρασιού
• Συνδυασμοί κρασιού και φαγητού (wine & food pairing)
• Δημιουργία και διαχείριση wine list
Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, του τουρισμού, καθώς και σε εργαζόμενους σε κάβες, προσφέροντας πρακτικές και εξειδικευμένες γνώσεις.
Σημαντικές Πληροφορίες:
• Βεβαίωση παρακολούθησης θα δοθεί στους συμμετέχοντες.
• Κρατήσεις: Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Τιμολόγηση: Για έκδοση τιμολογίου απαιτείται διαφορετική διαδικασία εγγραφής – επικοινωνήστε με τη διοργάνωση.
Ο Γιώργος Λούκας, ιδρυτής της εταιρείας Genius in Gastronomy, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στο χώρο του κρασιού. Με αναγνώριση ως ο «Καλύτερος Έλληνας Sommelier» και διεθνή εκπροσώπηση της Ελλάδας σε Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς, φέρνει στο σεμινάριο τη βαθιά γνώση και την πολυετή εμπειρία του.