ΠΡΟΣΩΠΑ

Τις προκηρύξεις για την εισαγωγή σπουδαστών σε τρεις νέες Σχολές Ξεναγών, εθνικής εμβέλειας σε Ρέθυμνο, Κέρκυρα Ρόδο υπέγραψε ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας.
Τις προκηρύξεις για την εισαγωγή σπουδαστών σε τρεις νέες Σχολές Ξεναγών, εθνικής εμβέλειαςσε Ρέθυμνο, Κέρκυρα Ρόδο
υπέγραψε ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας.
Ταυτόχρονα, εκδόθηκαν και οι προκηρύξεις για την εισαγωγή νέας σειράς σπουδαστών στις Σχολές Ξεναγών Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Σε Ανώνυμη Εταιρεία μετασχηματίζεται η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.
Τον Ιανουάριο του 2017 η Lyktos Participations συμμετείχε στην αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας ως στρατηγικός επενδυτής και έγινε η κινητήριος δύναμή της, καταφέρνοντας να είναι η πρώτη τράπεζα που κατάφερε να αποπληρώσει τον ELA και να λειτουργήσει με τις πηγές ρευστότητας της ελεύθερης αγοράς.

Η κυρία Αμαλία Νινιράκη είναι η νέα Γενική Γραμματέα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
και η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται γυναίκα ως μέλος της Διοικητικής Επιτροπής. Είναι μαθηματικός και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης.
Την πρώτη μέρα ανοίγματος της τουριστικής περιόδου 2020 και απελευθέρωσης των διεθνών πτήσεων προς τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, περισσότεροι από 150 tour operators, travel agents καθώς και δημοσιογράφοι από τη Γερμανία επισκέφθηκαν την Κρήτη και φιλοξενήθηκαν στο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, σε μια πρωτοβουλία του Metaxa Hospitality Group να συμβάλλει ενεργά στην εθνική προσπάθεια ανάκαμψης του Τουρισμού.
«Είναι η έναρξη μιας σεζόν, όχι βέβαια με τη δυναμική που θα θέλαμε αλλά για εμάς είναι σημαντικό και υποστηρίζουμε την εξέλιξή της. Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τον τουρισμό, διαφημίζοντας το νησί, φιλοξενώντας δημοσιογράφους και κάνοντας ότι είναι απαραίτητο για να στηρίξει τον τουριστικό τομέα.» τόνισε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού κ. Κυριάκος Κώτσογλου κατά την υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους στο Ηράκλειο.
Το Πρόγραμμα επιμόρφωσης και κατάρτισης εργαζομένων στον τουρισμό «Κορωνοϊός» υλοποίησε στη Κρήτη η Περιφέρεια, το Πανεπιστήμιο και οι Φορείς Τουρισμού. Σκοπός η προφύλαξη και μέτρα πρόληψης εργαζομένων σε όλο το φάσμα του τουρισμού.
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν η επιστημονική υπεύθυνη Άννα Ψαρουλάκη, Αν. Καθηγήτρια Μικροβιολογίας-Ανθρωποζοωνόσων Ιατρικής Σχολής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Μιχάλης Βλατάκης.
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη πραγματοποίησε το Δίκτυο οινοποιών Ηρακλείου με θέμα την προβολή και προώθηση των Κρητικών οίνων.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος – Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού δικτύου AREPO Ειρήνης Χουδετσανάκη και σύσσωμο το Δ.Σ, Νίκος Δουλουφάκης, Πρόεδρος, Κωστής Στραταριδάκης Αντιπρόεδρος, Ζαχαρίας Διαμαντάκης Ταμίας, Νίκος Γαβαλάς Γραμματέας, Νίκος Μηλιαράκης Μέλος και η Διευθύντρια του Δικτύου Δρ. Έλλη Γκίκα.
Σύσκεψη στα γραφεία της ΚΣΟΣ στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, παρουσία του Προέδρου της, Γιώργου Ξυλούρη, του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη για το μέτρο της αναμπέλωσης που είναι αναγκαίο για την Κρήτη. Η αναμπέλωση αφορά 25.000 στρέμματα επιτραπέζιου σταφυλιού και σταφίδας για ενίσχυση της αποδοτικότητας αυτών των προϊόντων, που έχουν και εξαγωγικό χαρακτήρα..

Επιστροφή στο 4ο τεύχος

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω