Ο ΕΛΟΤ στην CENELEC

[χρόνος ανάγνωσης 27 δευτερόλεπτα]

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης (CENELEC), εκλέχτηκε ο Διευθυντής του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) Δρ. Φραγκούλης Δ. Κρόκος. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της CENELEC, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025.
Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής του ΕΛΟΤ στην ευρωπαϊκή τυποποίηση, καθώς και της σταθερής, ουσιαστικής και ενεργούς παρουσίας του στα ευρωπαϊκά όργανα διοίκησης και στις τεχνικές επιτροπές τα τελευταία χρόνια.

Με

την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Δρ. Κρόκος, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αναμένεται να συμβάλει στη διαμόρφωση στρατηγικών αποφάσεων που αφορούν την ανάπτυξη, εφαρμογή και προώθηση της τυποποίησης και των ευρωπαϊκών προτύπων σε κρίσιμους τομείς, όπως η ηλεκτροτεχνία, η ασφάλεια προϊόντων και οι αναδυόμενες τεχνολογίες.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω