Η ΕΣΕΕ στην SMEunited

[χρόνος ανάγνωσης 29 δευτερόλεπτα]

Ο Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας – ΕΣΕΕ Κωστής Μουσουρούλης, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SMEunited για τη διετία 2026–2027, εκπροσωπώ-ντας την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Η SMEunited είναι η ευρωπαϊκή οργάνωση των μικρομεσαίων και βιοτεχνικών επιχειρήσεων, εκπροσωπεί μέσω των μελών της εκατομμύρια επιχειρήσεις και δεκάδες εκατομμύρια εργαζόμενους σε ολόκληρη την Ευρώπη και αναγνωρίζεται ως επίσημος Ευρωπαίος Κοινωνικός Εταίρος. Το Διοικητικό της Συμβούλιο αποτελεί το βασικό πολιτικό όργανο διαμόρφωσης θέσεων για σειρά κρίσιμων για τις ΜμΕ ευρωπαϊκών πολιτικών και ρυθμίσεων για την ενιαία αγορά, την πράσινη και ψηφιακή μετάβαη, την πρόσβαση στη χρηματοδότηση και τη μείωση του διοικητικού βάρους για τις ΜμΕ. 

Ο

κ. Κωστής Μουσουρούλης είναι Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της ΕΣΕΕ και εκπρόσωπος της Συνομοσπονδίας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπής (ΕΟΚΕ).

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω