Παγκρήτια Νοσηλευτική Διημερίδα

Παγκρήτια Νοσηλευτική Διημερίδα με θέμα «Νοσηλευτική και Covid- 19 Πανδημία  «Προκλήσεις – Διδάγματα» θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, από το περιφερειακό τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας  (ΕΝΕ), στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηράκλειου την Παρασκευή 16 και το  Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.  
          Η διημερίδα αυτή αποτελεί σημαντική επιστημονική διοργάνωση στον τομέα της Νοσηλευτικής και αναμένεται να την παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός  σύνεδρων, ιατροί, νοσηλευτές και άλλοι επιστήμονες υγείας από όλη την Κρήτη αλλά και από την Ελλάδα. 
          Στόχος της διημερίδας είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η επικαιροποίηση των γνώσεων των Νοσηλευτών και των λοιπών επιστημόνων υγείας σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις της  COVID – 19 πανδημίας, τις προκλήσεις και τα διδάγματα από την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της.   
          Απώτερος στόχος της διημερίδας είναι η προάσπιση της υγείας και η βελτίωση της παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας των συνάνθρωπων μας με όχημα την επιστημονική γνώση και τον γόνιμο διάλογο με όλους τους αρμόδιους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, άλλα και εκπροσώπους της πολιτείας αρμόδιους για την διαμόρφωση των πολίτικων υγείας. 
          Οι Νοσηλευτές, η Ψυχή και η καρδιά του ΕΣΥ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοθυσία, παρά τις όποιες δυσκολίες, μαζί με τους γιατρούς και τους άλλους επαγγελματίες υγείας, συντέλεσαν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση μέχρι σήμερα της COVID-19 Πανδημίας, αναδεικνύοντας τον πολύ σημαντικό ρολό τους αλλά και την ανάγκη από την  μεριά της πολιτείας ικανοποίησης των διαχρονικών πάγιων και δικαίων αιτημάτων του Νοσηλευτικού κλάδου. 
          Ως βασικός Πυλώνας του συστήματος υγείας, οι Νοσηλευτές έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν ένα τεράστιο αγώνα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι μπορούν να κάνουν πολλά αλλά και ότι η πολιτεία μπορεί να στηριχθεί και επενδύσει  στους Νοσηλευτές.
            Ειδικότερα το Πρόγραμμα και οι Ομιλητές:

Ομιλητές 2ης Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω