Άυλη Ψηφιακή Υπογραφή

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου εξασφάλισε τη δωρεάν ανανέωση, για ένα έτος, της άυλης ψηφιακής υπογραφής για όσους την απέκτησαν από την 9η Δεκεμβρίου 2019 και μετά.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες πρέπει να ελέγξουν τις άδειες των πιστοποιητικών τους στην Εθνική Πύλη της Δημόσιας  Διοίκησης ΕΡΜΗΣ και αν τα πιστοποιητικά έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν σε επόμενες ημερομηνίες θα πρέπει να  προβούν στις παρακάτω ενέργειες:
1. Να υποβάλλουν εκ νέου το αίτημα «Αίτηση ανανέωσης για επιμελητήρια».
2. να υποβάλλουν εκ νέου την ανανέωση, αφού πρώτα συνδεθούν, με τους ατομικούς κωδικούς taxisnet, στη σελίδα ΕΡΜΗΣ και επιλέξουν [λειτουργίες πύλης /πίνακας ελέγχου].
Να σημειωθεί ότι η ψηφιακή υπογραφή εξασφαλίζει την εγκυρότητα ενός ηλεκτρονικού εγγράφου, δηλαδή προστατεύει την αυθεντικότητα και την ακεραιότητά του. Ο κάτοχος άυλης ψηφιακής υπογραφής μπορεί να υπογράψει ηλεκτρονικά ένα ψηφιακό έγγραφο από οποιονδήποτε Η/Υ χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση ειδικού λογισμικού.
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου παρέχει την υπηρεσία αυτή στα μέλη του με μια μόνο επίσκεψη και χαμηλό κόστος.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Ψηφιακής Υπογραφής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,  υπεύθυνη: κα Σοφία Καπετανάκη, τηλ: 2810247028, e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω