Έκθεση Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

Ανοίγει τις πύλες της η 20η Έκθεση Κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας και χειροτεχνίας, του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.
Πρόκειται για την μεγάλη  Έκθεση – Γιορτή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη έχει τίτλο: «Οι Γυναίκες αναλαμβάνουν δράση για την κλιματική αλλαγή.». Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην ανακύκλωση, την πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία. Όλα τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση θα λάβουν ως δώρο το παραμύθι με τίτλο : «Μα που πήγε το νερό;», προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης.
Η κυρία Μαρία Πιτσικάκη Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης δήλωσε: «Εξήντα γυναίκες επιχειρηματίες παρουσιάζουν τη δουλειά τους με Κρητικά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι από τα έμπειρα χέρια τους, προϊόντα χειροτεχνίας, καλλιτεχνήματα και καινοτόμα προϊόντα. Καθημερινά οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν ένα μοναδικό πάντρεμα καινοτομίας και παράδοσης. Πλούσιες εκδηλώσεις, εργαστήρια λαϊκής τέχνης, γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις για το περιβάλλον, ειδικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!».
Οι Αντιπεριφερειάρχες Επιχειρηματικότητας Εμπορίου Καινοτομίας Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης και Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης τόνισαν: «Οι γυναίκες επιχειρηματίες πρωτοπορούν στο νησί μας μέσω του συλλόγου τους, ως Περιφέρεια Κρήτης είμαστε αρωγοί, και προσκαλούμε τους πολίτες να την στηρίξουν και να την επισκεφθούν» ανέφεραν.
Η έκθεση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης και τελεί υπό την Αιγίδα, του Δήμου Ηρακλείου, του ΕΕΔΕΓΕ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της ΟΕΒΕΝΗ,  της Εκπαιδευτικής – Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ και της UNESCO Κρήτης. 
Κατά τη διάρκεια της θα εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid- 19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω