Ροή Ειδήσεων

Αλληλεγγύη Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων

Έμπρακτα η Ένωσή Δικαστών και Εισαγγελέων συμπαραστέκεται στους πυρόπληκτους και ως συμβολική ένδειξη συμπαράστασης στον ανθρώπινο πόνο θα καταβάλει σε ειδικό λογαριασμό το ποσό των 10.000 ευρώ καθώς και το ποσό των 3.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια συναδέλφου τους, που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η κύρια κατοικία ώστε να αντιμετωπίσει τα πρώτα έξοδα μετεγκατάστασης.
Επίσης απευθύνει έκκληση σε κάθε δικαστικό και εισαγγελικό λειτουργό να συνεισφέρει κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του σε Δήμους, Περιφέρειες και φορείς (πχ Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό) που έχουν αναλάβει την ευθύνη της αποκατάστασης των ζημιών και της άμεσης ανακούφισης των πληγέντων.
Τέλος η Ένωση αναφέρει ότι «εκφράζει την θλίψη της για την ανυπολόγιστη φυσική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές σε όλη τη Χώρα. Συγχαίρουμε όσους αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με αυταπάρνηση για να σώσουν ανθρώπους, δασικές εκτάσεις, σπίτια. Η διάσωση του φυσικού πλούτου, η απόλυτη προστασία κάθε κοινωνικού αγαθού όπως είναι τα δάση και η αποτελεσματική πρόληψη από τις καταστροφές συνιστούν κύριες αποστολές της διοίκησης. Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση πολιτών και φορέων προς τους πυρόπληκτους είναι αξιέπαινη και σημαντική, δεν μπορεί ωστόσο να αναπληρώσει την οφειλόμενη κρατική πρόνοια που εκφράζεται με το ύψος των προβλεπόμενων κονδυλίων του προϋπολογισμού.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω