Αναπτυξιακή πορεία Ομίλου CHC

Ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής του Ομίλου CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δήλωσή του ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το επιχειρησιακό πλάνο του Ομίλου CHC εξελίσσεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, παρά τα πρωτοφανή δεδομένα που η πανδημία έχει δημιουργήσει στον κλάδο του τουρισμού, διεθνώς.
Εξακολουθούμε να ανοίγουμε νέους ορίζοντες, να διευρύνουμε το πεδίο δράσης μας, να καλλιεργούμε τις κατάλληλες συνθήκες που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την επόμενη μέρα. Αυτό άλλωστε οφείλουμε να πράξουμε απέναντι στους πελάτες μας, στους συνεργάτες και το προσωπικό μας. Και έτσι συνεχίζουμε!».

Με την συγχώνευση με το πρακτορείο ΛΙΝΤΣ να ολοκληρώνεται, ΜΕ μια ακόμα διάκριση για τον Executive Chef της Chnaris HMDC, αλλά και την συνεργασία με το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5* της Ελούντας, ο Όμιλος CHC συνεχίζει τη αναπτυξιακή του τρχιά, παρά τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας στον κλάδο του τουρισμού.
Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγοράς και πλήρους ενσωμάτωσης του ταξιδιωτικού πρακτορείου ΛΙΝΤΣ στον Όμιλο CHC, μια διαδικασία που είχε δρομολογηθεί την τελευταία περίοδο στο πλαίσιο του επιχειρησιακού πλάνου στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου, η οποία του προσφέρει σημαντικά και ουσιώδη συγκριτικά πλεονεκτήματα. Η κίνηση αυτή, έρχεται σε συνέχεια της επέκτασης του Ομίλου με τη λειτουργία δυο παραρτημάτων στο κέντρο της Αθήνας (στην οδό Μητροπόλεως 26-28, απέναντι από το ξενοδοχείο Electra Palace) και στο κέντρο του Πειραιά (στην οδό Κολοκοτρώνη 89), μέσω των οποίων διευρύνεται το δίκτυο και βελτιστοποιείται η επαφή με νυν αλλά και υποψήφιους πελάτες – συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παράλληλα, ένα κορυφαίο στέλεχος της Chnaris HMDC, ο Executive Chef της εταιρείας Γιώργος Μακρής, τιμήθηκε με τον τίτλο του Πρεσβευτή της Ελληνικής γαστρονομίας για το 2021. Μια διάκριση που έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και καθιστά τον Γιώργο Μακρή Πρεσβευτή της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό, με σκοπό να ενισχύσει την ελληνική γαστρονομία σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Ελληνική Γεύση Πέρα Από Τα Σύνορα».
Τέλος η συνεργασία μεταξύ της CHC Group και του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5* της Ελούντας, έχει ως αντικείμενο την κατ’ αποκλειστικότητα σύναψη συμβολαίων και την προώθηση πωλήσεων του καταλύματος για την επόμενη 3ετία, από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA.
Αξίζει να τονιστεί ότι τον Μάιο του 2021, το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel κατέγραψε μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση, αποσπώντας στα βραβεία Maria Callas 2021 στο Μονακό, τη διάκριση Hospitality 2021 για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του. Το βραβείο παρέλαβε ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης μαζί με τον γιο του Μηνά Ανδριαδάκη, παρουσία επιφανών μελών της Ελληνικής κοινότητας του Μονακό, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής και τους παρευρισκόμενους, σε δήλωσή του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ιδιαιτέρως το προσωπικό του ξενοδοχείου το οποίο συνέβαλε πολύ στη βράβευση στο Μονακό. Όλοι μαζί βάζουμε ένα λιθαράκι για τη χώρα μας. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Και το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel στην Κρήτη, στην Ελούντα Λασιθίου, έναν μαγευτικό προορισμό, είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και αναψυχής, στιγμές που θα τους δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.»
Επίσης ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής του Ομίλου CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης υπογράμμισε:
«Το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel της οικογένειας Ανδριαδάκη, το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, είναι ένα ξενοδοχείο που γράφει τη δική του ιστορία στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και αποτελεί ένα άριστο παράδειγμα για το πώς η σύγχρονη αρχιτεκτονική μπορεί να δέσει με το φυσικό περιβάλλον και να οδηγήσει τον Ελληνικό τουρισμό πολλά βήματα μπροστά.»

Πηγή 8ο τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω