Ροή Ειδήσεων

Απευθείας πτήσεις Σουηδία – Ελλάδα

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης συζήτησε τις προοπτικές έναρξης νέων πτήσεων, για πρώτη φορά, από τη Σουηδία προς την Ελλάδα και μάλιστα προς προορισμούς οι οποίοι προσφέρονται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στη Σουηδία.
Κατά την παραμονή του στην Στοκχόλμη ο κ. Θεοχάρης είχε συναντήσεις με τον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας της Σουηδίας κ. Ibrahim Baylan, με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτορείων και tour operators Σουηδίας (SRF) κ. Didrik von Seth, με στελέχη του Ταξιδιωτικού Οργανισμού «Der Touristik APOLLO», του «NORDIC LEISURE TRAVEL GROUP» (Ομίλου tour operator, στον οποίον ανήκουν τα πρακτορεία «Ving» Σουηδίας και Νορβηγίας, «Spies» Δανίας και «Tjäreborg» Φινλανδίας, πρώην «Thomas Cook Northern Europe»), του «AIRTOURS» κ.ά.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Σουηδία είναι η μόνη Σκανδιναβική χώρα η οποία επιτρέπει τα ταξίδια προς την Ελλάδα και προς άλλες χώρες, εντός αλλά και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να θέτει περιορισμούς για τους τουρίστες κατά τον επαναπατρισμό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω