Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη και τον Μανόλη Μητσιά στο Αρκαλοχώρι στις 4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20:30 με ώρα προσέλευσης τις 19:00 και με ελεύθερη είσοδο. Στην συναυλία συμμετέχουν εμβληματικοί ερμηνευτές Μαρία Φαραντούρη και Μανόλη Μητσιά.
Την ίδια ημέρα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, θα διεξάγονται παράλληλες δράσεις στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Αρκαλοχωρίου από τις 19:00 της ίδια ημέρας, όπως:
• Ζωγραφική έκθεση των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μινώα Πεδιάδος με θέμα: «Ακούω Μίκη Θεοδωράκη και ζωγραφίζω τα τραγούδια του».
• Έκθεση αρχειακού υλικού για την ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη.
• Συμμετοχή Κρητών εικαστικών καλλιτεχνών με έργο τους από το Μουσείο Εικαστικών τεχνών Ηρακλείου(Μ.Ε.Τ.Η).
          Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος ανάδειξης και διάδοσης του έργου του Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Η Πνευματική και Μουσική δωρεά του Μίκη  Θεοδωράκη στον Ελληνικό Λαό». Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο αφιέρωμα στον Μεγάλο Μουσικοσυνθέτη της χώρας για να τιμηθεί η μουσική δημιουργία και η δημόσια παρουσία του στον τόπο. Συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου  -Καστελίου – Βιάννου, τον Δήμο Μίνωα και τελούν υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω