Γευσιγνωσία Κρήτης

Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο της Κρήτης στο πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “GreekWineFestival, A Glass of Greece” στην περιοχή Amersfoort της Ολλανδίας.
Τα τοπικά εδέσματα και τα κρασιά της Κρήτης είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι επισκέπτες του Φεστιβάλ. Στο καλωσόρισμα η κα Ελένη Βουγιουκαλάκη εκπρόσωπος του τμήματος Τουρισμού και ο κ. Κυριακός Κώτσογλου, εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Κρήτης.
Τη εκδήλωση οργάνωσε το Γραφείο Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Κάτω Χωρών στις 9 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ 2019-2020,που είχε ως στόχο, τη βιωματική προβολή στην Ολλανδική αγορά, της Ελληνικής οινογνωσίας και γαστρονομίας, αλλά  και τις μοναδικές δυνατότητες  θεματικών τουριστικών προϊόντων, που προσφέρει η χώρα μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Επιμέρους στόχοι ήταν, η σύνδεση του τουριστικού προϊόντος με την ελληνική παραγωγή, και η αύξηση των ενδιαφέροντος και των πωλήσεων για τα ελληνικά κρασιά.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, o Οργανισμός Προβολής Χαλκιδικής, ο Δήμος Βόλου, Ελληνικές εταιρίες και Ολλανδοί τουριστικοί πράκτορες με πακέτα διακοπών στην Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα οχτώ (8) ελληνικών προορισμών και δεκατέσσερις (14) ετικέτες οίνων ελληνικών ποικιλιών από οχτώ (8) οινοποιεία.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε και παρουσίαση του μοναδικού ελληνικού προϊόντος Τρούφας από την Στερεά Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω