Ροή Ειδήσεων

Διάκριση Ηλιαχτίδας

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασίας Ηλιαχτίδα απέκτησε τελική αξιολόγηση 4 αστέρων στα πεδία δραστηριότητας «Κοινωνική Ένταξη» και «Υγεία» στο πρόγραμμα «ΘΑΛΗΣ ΙΙ – Οι Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα: Χαρτογράφηση και Αξιολόγηση 2020».
Κριτήρια για την βαθμολόγηση υπήρξαν:
• Η αποτελεσματικότητα
• Η οργάνωση
• Διαφάνεια
• Ποιότητα έργου.
Ειδικότερα, το πρώτο κριτήριο αφορά στην «Αποτελεσματικότητα» µε βαρύτητα 45%, το δεύτερο κριτήριο αφορά την «Οργάνωση» µε βαρύτητα 20% και το τρίτο κριτήριο αφορά τη «Διαφάνεια» µε βαρύτητα 35%.
Η βαθμολογία είναι κλίμακας ένα έως εκατό, µε τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται σε αστέρια από ένα έως πέντε.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από τις οργανώσεις που συμμετείχαν στην αξιολόγηση, 107 ολοκλήρωσαν τη διαδικασία κατά τον πρώτο κύκλο. Κατά τον δεύτερο κύκλο, 95 οργανώσεις ολοκλήρωσαν το σκέλος που αφορούσε στα ποσοτικά κριτήρια, και 71 συνολικά οργανώσεις κατάφεραν να ολοκληρώσουν πλήρως τον διευρυμένο µε ποιοτικά κριτήρια το δεύτερο κύκλο.
Η σημαντική μείωση από τις 266 εγγεγραμμένες ΜΚΟ στις 71 σχετίζεται µε τις εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία, οδηγώντας σε αδυναμία ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών εντός της σχετικής προθεσμίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω