Διεθνής Διαδικτυακή Εκδήλωση ΟΑΚ

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) διοργανώνει Διεθνή Επιμορφωτική Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Το Ηθικό μας Καθήκον έναντι της Κλιματικής Κρίσης – Κοινωνία, Εκκλησία και Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία – Διαμορφώνοντας ένα Ολιστικό Σχέδιο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 18:30.
Ομιλητές είναι:
α) Ο Ευρωβουλευτής Sven Giegold, με θέμα: «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία &  Περιβαλλοντική Πολιτική της Ε.Ε.: Πώς μπορεί η Πράσινη Συμφωνία να γίνει και Κοινωνική Συμφωνία;».
β) Ο Σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε θέματα περιβάλλοντος, π. Δρ Ιωάννης Χρυσαυγής, με θέμα: «Φροντίζοντας για την Κτίση: Εκκλησίες & Κοινότητες».
γ) Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενεργειακών Κοινοτήτων Πολιτών Dirk Vansintjan, με θέμα: «Κλιματική Κρίση & Κοινωνία των Πολιτών: Η Ενεργειακή Μετάβαση σε Ενεργειακή Δημοκρατία».
δ) Η Υπεύθυνη Πολιτικής του WWF Ελλάδας, κα Θεοδότα Νάντσου, με θέμα: «Κλιματική Κρίση & Ηθική: Δικαιοσύνη & Υπευθυνότητα μεταξύ Ατόμων, Εθνών & Γενεών».
Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς και ο Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας, Παραρτήματος της ΟΑΚ, Αντώνης Καλογεράκης.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στα αγγλικά ζωντανά από το Κανάλι της ΟΑΚ στο YouTube μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq (επιλέγοντας την ένδειξη «Live» κατά την εναρκτήρια ώρα της εκδήλωσης).
Για παρακολούθηση της Ημερίδας με μετάφραση στα ελληνικά, η οποία είναι διαθέσιμη με την ευγενική υποστήριξη από τα «Ελληνικά Καλώδια Α.Ε.», μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://us02web.zoom.us/j/82095081349 με κωδικό (passcode): 2021 και επιλέγοντας στη συνέχεια: «Interpretation».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω