Εκμάθηση Κρητικής κουζίνας

Πρόγραμμα εκμάθηση συνταγών μαγειρικής, αρτοποιίας, τρόποι κρητικής διατροφής για ορθή χρήση των προϊόντων του Προγράμματος για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ πραγματοποιεί ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) του τμήματος Διοίκησης και Τουρισμού. Ειδικότερα:
Δράση 1.: Συνταγές με τα προϊόντα των διανομών, ανάλυση των διαδικασιών ετοιμασίας γευμάτων κρητικής διατροφής με έμφαση στο χαμηλό κόστος, την ασφάλεια των τροφών καθώς και την ευεργετική επίδραση στην υγεία.
Δράση 2: Ανάλυση των σταδίων της αρτοποιητικής διαδικασίας.
Δράση 3. Κρητική Διατροφή: ανάλυση των επιδράσεων των τροφών και των βρώσιμων προϊόντων στην υγεία, με έμφαση στις απαιτήσεις σε θρεπτικά στοιχεία σε διάφορες ομάδες πληθυσμού.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διαρκεί έως 23 Φεβρουαρίου 2021 και η αίτηση των ωφελούμενων υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Για τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα και για λήψη πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο σημείο εξυπηρέτησης των δυνητικά ωφελούμενων για την υποβολή αίτησης Δήμου Μαλεβιζίου, από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 9πμ έως 2μμ. Αρμόδιος υπάλληλος είναι η κυρία Μαρία Τερζίδου με τηλέφωνο επικοινωνίας 2813400684 και e-mail: [email protected].
Θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες ομαδικής και ατομικής συμβουλευτικής καθώς και τα ομαδικά σεμινάρια. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω του Google Meet και προβλέπεται να έχει συνολική διάρκεια 30 ωρών με ολοκλήρωση εντός 3 εβδομάδων. Με σκοπό να διευκολυνθούν οι ωφελούμενοι προβλέπεται οι ώρες εκπαίδευσης να είναι απογευματινές και Σαββατοκύριακα.  Ο μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων ανά τμήμα θα είναι 15 -20 άτομα.
Μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν εξασφαλίσει:
• Επίσημη Βεβαίωση από το ΕΛΜΕΠΑ  Κρήτης, των γνώσεων και των δεξιοτήτων δεξιοτήτων που απόκτησαν.
• Επιστημονική υποστήριξη και καθοδήγηση του κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα, από το ειδικό επιστημονικό προσωπικό του Εργαστηρίου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω