Ροή Ειδήσεων

«Ελλάδα 2.0» στην Κρήτη

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».
          Οι επόμενες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη.
• Στα Χανιά, στον Χώρο Εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου  ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 15ου Π.Τ. ΟΕΕ, Παντελής Πετσετάκης. Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργακάκης.
• Στο Ηράκλειο στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Ηράκλειο Κρήτης (Κορωναίου 9), την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 14ου Π.Τ. ΟΕΕ, Μύρων Οικονομάκης. Τον συντονισμό θα κάνει ο δημοσιογράφος  Χρήστος Ι. Κώνστας.
          Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook.

Χαιρετισμοί – Ομιλητές 2ης Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω