Ροή Ειδήσεων

Εμβολιασμός & Παραπληροφόρηση

«Εμβολιασμός και Παραπληροφόρηση» είναι το θέμα διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, στις 17.00 έως 18.30.
Η εκδήλωση, είναι ανοιχτή για το κοινό, και θα συμμετέχουν στελέχη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και των υπηρεσιών Υγείας και Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης. Οι ομιλητές ασχολούνται ενεργά με την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και της παραπληροφόρησης σχετικά με την πανδημία.
Ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες μπορούν να υποβληθούν εκ των προτέρων γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αλλά και κατά την διάρκεια της συζήτησης μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχει προβλεφθεί χρόνος για να συζητηθούν από τους ομιλητές.
O διάλογος θα είναι στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα, για την οποία θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διάλογο στο Facebook, στo Twitter, στο Youtube και στο Zoom (Meeting ID 811 5149 3034 & Passcode 050659).

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω