Ροή Ειδήσεων

Επιδοτούμενη κατάρτιση

Την επιδοτούμενη κατάρτιση 150 εργαζομένων μέσω 6 θεματικών προγραμμάτων με στόχο τη βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, όπως και της Ανταγωνιστικότητας των Χανιώτικων επιχειρήσεων, υλοποιεί το Επιμελητήριο Χανίων. Τα επιδοτούμενα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης εγαζομένων απευθύνονται σε επιχειρήσεις που απασχολούν με ΙΚΑ έως και 49 εργαζόμενους.
          Τα 6 προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα). Με την αποπληρωμή του προγράμματος, ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των €200 (καθαρά) και βεβαίωση παρακολούθησης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ). Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης.
          Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως επιλαχόντες στα παραπάνω προγράμματα κατάρτισης μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τις 29 Νοεμβρίου με το Επιμελητήριο Χανίων, την κυρία Ναταλία Κοτσάκη στο τηλέφωνο 2821052329 ή στο email: [email protected].
ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
• Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων/ Διαχείριση και ικανοποίηση πελατών Social Media Marketing
• Διαχείριση συγκρούσεων, χρόνου και άγχους στον χώρο εργασίας
• Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία
• Υγιεινή και Ασφάλεια – Βασικές Πρώτες βοήθειες
• Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Πρώτες Βοήθειες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω