Επικεφαλής συνδυασμού η Δώρα Κυριακάκη

Νέος συνδυασμός «ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ», με επικεφαλής τη επιχειρηματία Δώρα Κυριακάκη συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων. Επίσης συμμετέχουν Ιδομενέας Γεωργεδάκης, Γιάννης Καλογερής, Αριστείδης Χουδαλάκης, Γεώργιος Αδαμάκης, Παύλος Μαρκαντωνάκης, Χαρίδημος Διγενάκης, Στέφανος Μαλαδάκης, Γεώργιος Ξυδάκης, Νίκος Χαιρετάκης, Αντωνία – Βαρβάρα Μαρκουλάκη, Λευτέρης Μαθιουδάκης, Λευτέρης Μαμουνάκης, Τραϊανός Αντωνιάδης, Αριστείδης Κυμνιωνής και Παντελής Αλςξανδράκης.
Σε διακήρυξη της «ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ» επισημαίνεται: «Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και στην πρόοδο και τη συνοχή της Χανιώτικης Κοινωνίας.
Τα δύο προηγούμενα χρόνια, οι επιχειρηματίες βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις οικονομικής ασφυξίας. Πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν και ακόμα περισσότερες αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα για την επιβίωσή τους. Ο ανταγωνισμός με τις πολυεθνικές άνισος και συχνά χωρίς κανόνες, με το μέλλον αβέβαιο.
Σήμερα λοιπόν περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή η ανάγκη για συνεργασία και ενότητα, ιδιαίτερα μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων είναι επιβεβλημένη. Και στην προσπάθεια αυτή της ανάκαμψης, οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι.
Για το λόγο αυτό, ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, συνθέτοντας έναν νέο ενωτικό συνδυασμό, τη ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, με επικεφαλής τη Δώρα Κυριακάκη, η οποία από τα νεανικά της κιόλας χρόνια αγωνίζεται να συνεχίσει με αρχές, εντιμότητα και συνέπεια την οικογενειακή της επιχείρηση.
Με στόχο την αναβάθμιση και ανανέωση του εμπορικού μας συλλόγου, με καινοτόμες δράσεις, συνεργασίες και στρατηγικές προτεραιότητες την εργατικότητα την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα αλλά και τη διαφάνεια σε κάθε μας ενέργεια.
Επιδίωξη μας είναι ο εμπορικός σύλλογος να γίνει ενεργό κύτταρο της κοινωνίας των Χανίων αλλά και ουσιαστικός συμπαραστάτης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του τόπου μας.
Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, διαμορφώνοντας το αναγκαίο περιβάλλον συναίνεσης και υπερκομματικής συνεργασίας.
Δυστυχώς, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι έτερος συνυποψήφιος βιάστηκε με επιστολή του προς τα νέα μέλη να δημιουργήσει κλίμα διχασμού και έχθρας, αραδιάζοντας υπονοούμενα μεταξύ άλλων για «εξωτερικές πηγές εξουσίας», πριν καν ακόμα περάσει ο καταληκτικός χρόνος για να κατατεθούν όλες οι υποψηφιότητες!
Θέλοντας να απέχουμε από κάθε ενέργεια πόλωσης, διχασμού και στείρας αντιπαράθεσης, και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους συναδέλφους μας την ώρα της κοινής μας μάχης για την επιβίωση του Χανιώτικου Εμπορίου, ανακοινώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα συμμετάσχουμε σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με οποιοδήποτε συνυποψήφιό μας. 
Τις επόμενες εβδομάδες, και μετά τη σημερινή μας ανοιχτή πρόσκληση θα συζητήσουμε με κάθε συνάδελφο, ανεξαρτήτως ιδεολογικής ή κομματικής τοποθέτησης, που συμφωνεί να προχωρήσουμε ενωμένοι οι Χανιώτες έμποροι μπροστά. Σκοπεύουμε να συνθέσουμε μια όσο το δυνατόν πιο πλατιά, ισχυρή και άφθαρτη ομάδα εμπόρων, δίκαια αντιπροσωπευτική όλων των κλάδων της Αγοράς μας.
Η «Σύνθεση Ανάκαμψης», όπως είναι ξεκάθαρο κι από το όνομα του νέου συνδυασμού όλων των εμπόρων της πόλης των Χανίων, είναι ανοιχτή στον κάθε συνάδελφο που αντιδρά στη στασιμότητα. Έχει ξεκινήσει να δημιουργείται με επίκεντρό της μια δυνατή ομάδα ανθρώπων, η οποία μοιράζεται κοινές αξίες, εμπειρία και γνώση των πιεστικών αναγκών που αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί σήμερα. Μέσα από ανοιχτό διάλογο, δεσμευόμαστε ότι θα συνθέσουμε και θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτάσεις μας προς τους συναδέλφους μας για το ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάκαμψης που έχει ανάγκη ο τόπος και η αγορά μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω