Θεματικό πάρκο Μινωικού Πολιτισμού

Την κατ’ αποκλειστικότητα διαχείριση των πωλήσεων του θεματικού πάρκου Μινωικού Πολιτισμού «Experience Creta» ανέλαβε ο Όμιλος CHC.
Το θεματικό πάρκο Μινωικού Πολιτισμού Experience Creta έχει ως στόχο να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους επισκέπτες της Κρήτης, μεταφέροντας μια ιστορία χιλιάδων ετών στο σήμερα, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Το έργο MINOANS είναι μια θεματική διαδρομή, που επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα σημαντικότερα μυθολογικά και ιστορικά γεγονότα της Κρήτης. Η γέννηση του Δία, η αρπαγή της Ευρώπης, η άνοδος του Μινωικού πολιτισμού, το μεγαλείο της Κνωσού, η αντιπαράθεση με τον τερατώδη Μινώταυρο, και η καταστροφή της πόλης της Κνωσού, είναι μερικά από τα εκπληκτικά γεγονότα που οι επισκέπτες βλέπουν και βιώνουν. Πρόκειται για μια διαδραστική κινηματογραφική παραγωγή που απεικονίζει τις μυθολογικές και ιστορικές λεπτομέρειες της ανόδου και πτώσης του Μινωικού πολιτισμού. Μια συναρπαστική διαδρομή, που δίνει την ευκαιρία να δει όλος ο κόσμος τα ιστορικά στιγμιότυπα, απολαμβάνοντας την τελευταία τεχνολογία βίντεο και τεχνολογίας μέσα από μια διαδραστική και εκπαιδευτική εμπειρία. Άξιο τονισμού είναι το γεγονός ότι το θεματικό πάρκο Μινωικού Πολιτισμού Experience Creta, ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή των θεματικών διαδρομών, ενώ παράλληλα παρουσιάζει ένα άρτιο οπτικό περιεχόμενο με δύο κινητές πλατφόρμες 48 θέσεων, οι οποίες κινούνται σε τέλειο συγχρονισμό με την εικόνα της ταινίας μας, πολλά εφέ και εντυπωσιακά γραφικά, που δημιουργούν μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία για όλες σχεδόν τις αισθήσεις.
Ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής του Ομίλου CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Στον Όμιλο CHC αναζητούμε πάντα αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Παράλληλα, αγαπάμε τον τόπο μας, λατρεύουμε την Κρήτη και δεν μας αφήνει αδιάφορους καμία προσπάθεια που συμβάλλει στην ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Η νέα αυτή συνεργασία με το θεματικό πάρκο Μινωικού Πολιτισμού Experience Creta, ένα κορυφαίο πάρκο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι βέβαιο ότι θα αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για όλους».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω