Ροή Ειδήσεων

Κλάδος τροφίμων Σιγκαπούρης

Η Σιγκαπούρη εισάγει πάνω από το 90% των τροφίμων της λόγω της ανυπαρξίας εκτάσεων γης διαθέσιμης για γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Η διατροφή των 5,7 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας, βασίζεται κυρίως σε εξωτερικές πηγές για προμήθειες τροφίμων – δημιουργώντας ευκαιρίες για διεθνή προϊόντα και εταιρείες να εξαγάγουν στη Σιγκαπούρη. Η Αυστραλία, η Κίνα, η Ινδονησία, η Μαλαισία και οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν τους κύριους προμηθευτές τροφίμων της χώρας.

Η βιομηχανία τροφίμων και αγροτικών επιχειρήσεων της Σιγκαπούρης μπορεί να χωριστεί σε τρία τμήματα – λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες εστίασης και παραγωγή/εισαγωγή τροφίμων.
          Σύμφωνα με την συνοπτική παρουσίαση για τον κλάδο των τροφίμων, του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Σιγκαπούρης, επισημαίνεται ότι οι εισαγωγές τροφίμων εν μέσω Ουκρανικής κρίσης, συνεχίζουν να αυξάνονται, καθιστώντας την Σιγκαπούρη μια ελκυστική αγορά για τα Ελληνικά προϊόντα.
            Ειδικότερα η Συνοπτική παρουσίαση και τρέχουσες τάσεις κλάδου τροφίμων στην Σιγκαπούρη:

Περιεχόμενο μη διαθέσιμο.
Παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies πατώντας Αποδοχή στο πλαίσιο
Κλάδος-τροφίμων-Σιγκαπούρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Αρέσει σε %d bloggers:

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο