Ροή Ειδήσεων

Κρητικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών

Η παραγωγή και η ανάπτυξη νέων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών είναι η μοναδική οδός για την ισχυροποίηση της θέσης των κρητικών προϊόντων στη διεθνή και ντόπια αγορά όπως και στο τουρισμό. Αυτή είναι και η στρατηγική που διασφαλίζει στα προϊόντα ικανοποιητικές τιμές αντάξιες της ποιότητας και μεγαλύτερο όφελος για τους παραγωγούς μας.
Τα παραπάνω τόνισε ο κ. Αντώνης Παπαδεράκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, στη διάρκεια επισκέψεων σε παραγωγικές επιχειρήσεις του Ρεθύμνου.
Ακόμη υπογράμμισε πως σε αυτή τη κατεύθυνση εργάζεται και η Περιφέρεια Κρήτης μέσα από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και στο υπό ανάπτυξη Κέντρο Ικανότητας Αγροδιατροφής ώστε η παραπάνω στρατηγική να εξελιχθεί ως η επικρατούσα των κρητικών επιχειρήσεων του κλάδου της αγροδιατροφής.
Ειδικότερα,ο κ. Παπαδεράκης επισκέφθηκε την Γαλακτοκομική Αμαρίου Α.Ε. όπου ενημερώθηκε για την δυναμική ανοδική πορεία της και τα καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα της. Η ενημέρωση έγινε από τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Δάρα, ενώ παράλληλα ο κ. Παπαδεράκης επισκέφθηκε και την εταιρία αποσταγματοποίησης 35n-Cretan Destilery όπου ενημερώθηκε από τον κ. Ηλία Μελλισουργό για τις προδιαγραφές σε όλα τα στάδια παραγωγής που διασφαλίζουν την παραγωγή  προϊόντων τσικουδιάς υψηλής ποιότητας και διακεκριμένων χαρακτηριστικών και γεύσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω