Κρητών Καλλιεργείν

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Η Ψηφιακή Πύλη Επιχειρηματικής Ενημέρωσης, Προβολής και Δικτύωσης ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των Κρητικών επιχειρήσεων, ξεκινάει μία νέα δράση την ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΝ.
          Στόχος η ανάδειξη και προβολή του πρωτογενή τομέα του νησιού ως συγκριτικό πλεονέκτημα του αναπτυξιακού πυλώνα της Κρήτης.
Οι συνέργειες Ερευνητικών, Ακαδημαϊκών Αναπτυξιακών φορέων και Επιχειρήσεων, στην διάχυση της γνώσης και της καινοτομίας στον Αγροδιατροφικό τομέα.
Ο σχεδιασμός και η παραγωγή προτάσεων με εξειδικευμένα μέτρα υποστήριξης των γεωργών και κτηνοτρόφων, ώστε η Αγροδιατροφή να αποκτά μεγαλύτερο μερίδιο στον Ψηφιακό και Τεχνολογικό μετασχηματισμό της οικονομίας.  
Η ενημέρωση του καταναλωτή μέσω της συσκευασίας και του αποτυπώματος στην ετικέτα των προϊόντων, ώστε να λαμβάνει σωστή διατροφική εκπαίδευση, δίνοντας την ευκαιρία και στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.
Να δίνονται ευκαιρίες στους ανθρώπους να μάθουν για την κατάλληλη και υγιεινή διατροφή, η οποία πρέπει να είναι η πλέον ενδεδειγμένη για τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής και τις ανάγκες των καταναλωτών.
Η αξιοποίηση των αναπτυξιακών νόμων με την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, παράγοντας υπεραξίες που να επιστρέφουν στους ανθρώπους του Πρωτογενή Τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω