Κρητών Φιλοξενία

Ημερίδα Τουρισμού ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ διοργανώνει το Σαββάτο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 πμ στα Χανιά στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων – ΜΑΙΧ, Αίθουσα «Ποσειδών», το περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Η Ημερίδα πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Θέμα της Ημερίδας η οικονομία της Κρητικής Φιλοξενίας για το 2021, Κρήτη-4 Εποχές με σκοπό τη παραγωγή αποτελεσμάτων τα οποία να μπορούν να αξιοποιηθούν από επιχειρηματίες και φορείς του νησιού.
Συμμετέχουν ομιλητές από τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ι.Τ.Ε., ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Μ.Α.Ι.Χ., Α.Σ.Τ.Ε.Κ., την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επαγγελματικοί φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και των υπηρεσιών.
Προσκεκλημένοι και κοινό, λόγω υγειονομικών συνθηκών θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα μέσω διαδικτύου από την Ψηφιακή Πλατφόρμα ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (www.e-inon.gr/creta/), την Ψηφιακή Εφημερίδα Γραφίδα (www.grpress.gr/) και στο YouTube: https://youtu.be/JgUMeJkpd-A
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού (COVID-19).

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω