Μαθητικό «Παράθυρο» στον Κόσμο

Διαδικτυακή Εκδήλωση με τίτλο «Παράθυρο» στον Κόσμο για τα Λύκεια της Κρήτης διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 18:00, για τα αποτελέσματα και τα οφέλη από την υλοποίηση, σε όλα τα δημόσια Λύκεια της Κρήτης, του εκπαιδευτικού προγράμματος «The Tipping Point» (TTP), το οποίο αφορά στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, με σύγχρονα και ασύγχρονα ψηφιακά μέσα. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=Xu4n7-KEMP8.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα προσφέρθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης δωρεάν σε όλα τα Λύκεια της Κρήτης και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της ομάδας του ΤΤΡ, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και των Κέντρων Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ).  Συνολικά, συμμετείχαν 81 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, 168 εκπαιδευτικοί και εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από όλη την Κρήτη. 
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης & Νέας Γενιάς, Έφη Κουτεντάκη, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, Μανόλης Καρτσωνάκης και η Διευθύντρια του ΤΤΡ, Αμαλία Κωνσταντακοπούλου.
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών και των μαθητών και από τις 4 περιφερειακές ενότητες, με την κα Εύα Τσαουσίδου (Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο Harvard και στο Dana Farber Cancer Institute), τον κ. Νικόλαο Μαυρίδη (Διδάκτορα του ΜΙΤ και σύμβουλο στην Τεχνητή Νοημοσύνη και Ρομποτική) και την κα Μαρίλυ Νίκα (AI Product Manager στην Google).

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω