Μεγάλα παιδικά χαμόγελα

Παιχνίδια και ατομικά είδη και να γεμίσει χαμόγελα τα 760 παιδιά και Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε 24 προνοιακές δομές της Κρήτης προχώρησαν τα super market Χαλκιαδάκης ΑΕ στηρίζοντας το έργο της Περιφέρειας Κρήτης.
Μέσα από αυτή τη δράση, υο Κρητικό Επιχειρείν συνεργάζεται αρμονικά με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στέλνοντας ένα δυνατό, αισιόδοξο μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης: «Κανένα παιδί, κανένας άνθρωπος με αναπηρία δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του»!
Η Διευθύνων Σύμβουλος της «Χαλκιαδάκης Α.Ε.» κυρία Χριστίνα Χαλκιαδάκη δήλωσε:
«Για μια ακόμα φορά συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Κρήτης και ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια δράση ουσίας, σε μια ενέργεια που έχει ως σκοπό να γεμίσει με χαμόγελα πολλά παιδικά προσωπάκια. Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο για όλους, επιδιώκουμε να δώσουμε χαρά και να ανοίξουμε ένα φωτεινό παράθυρο αισιοδοξίας σε παιδιά που αντιμετώπισαν από πολύ νωρίς, πολλές και σημαντικές δυσκολίες. Με την ευχή, που βγαίνει μέσα από την καρδιά όλων εμάς στην Χαλκιαδάκης ΑΕ, κανένα παιδί να μην χάσει ποτέ τον αυθορμητισμό και το χαμόγελό του, συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι ώστε και κανένα παιδί να μην αισθάνεται μόνο του».
Επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δήλωση του αναφέρει:
«Μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας τα φετινά Χριστούγεννα, η Περιφέρεια Κρήτης και η Χαλκιαδάκης ΑΕ προσφέρουν συμβολικά δώρα στα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται στις κοινωνικές δομές της Κρήτης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με κοινό σκοπό και στόχο. Να δούμε τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία να χαμογελούν, γιατί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες ένα χαμόγελο έχει μεγάλη αξία για όλους μας».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω