Ροή Ειδήσεων

Ορκωμοσία Αποφοίτων Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

[χρόνος ανάγνωσης 51 δευτερόλεπτα]

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στο αμφιθέατρο «Βασίλης Ζαχαρόπουλος», η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στις/στους απόφοιτους του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ).
            Συνολικά ορκίστηκαν 140 απόφοιτοι από το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και 17 απόφοιτοι του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού». Οι απόφοιτοι ορκίστηκαν ενώπιον του Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ Καθ. Νικόλαου Κατσαράκη, των Αντιπρυτάνεων Καθ. Φώτιου Μαυροματάκη και Αν. Καθ. Νικόλαου Βιδάκη, της Προέδρου του Τμήματος Αν. Καθ. Ειρήνης Δήμου, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, καθώς και πλήθους συγγενών και φίλων. Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν συγχαρητήρια στους αποφοίτους και τους ευχήθηκαν πολλές ακόμα επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.
            Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση, η απονομή βραβείου αριστείας στην απόφοιτο με την καλύτερη επίδοση κα. Ρόζα Ρωμανώφ από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Grant Thornton, κ. Κωνσταντίνο Αντωνακάκη, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της εταιρείας με το ΕΛΜΕΠΑ και τη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας.
            Σημειώνεται ότι το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ είναι ένα δυναμικό ακαδημαϊκό τμήμα με δυο προχωρημένες κατευθύνσεις (Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Τουρισμού), που μέσα από διαδικασίες φοιτητοκεντρικής μάθησης και δράσεις διεθνοποίησης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, συμβάλλει στην ανάπτυξη σύγχρονων στελεχών διοίκησης σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω