Διεθνή παρουσία Λασιθίου

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Το Επιμελητήριο Λασιθίου προτίθεται να συμμετέχει με δικό του περίπτερο, 30 τ.μ. στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μπορούν να φιλοξενηθούν με δικό τους χώρο (ίχνος εδάφους), με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής τους, επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου.
            Το κόστος ανέρχεται σε 17 ευρώ/τμ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει: Παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες.
            Κατά τη διάρκεια της 87ης ΔΕΘ, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις του Λασιθίου θα έχουν τη δυνατότητα έκθεσης των προϊόντων τους και προώθησης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λασιθίου θα επιχορηγήσει έως το 50% του κόστους του περιπτέρου (για περίπτερο έως 9 τ.μ).
            Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου. Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 87η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους έως και την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 στο email: info@epimlas και στον αριθμό τηλεφώνου 2841022231.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω