Ροή Ειδήσεων

Προετοιμασία Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Εξαιρετική πρόοδος της προετοιμασίας της μεγάλης αθλητικής γιορτής των χωρών της Μεσογείου, που θα φιλοξενηθεί τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Κρήτη, διαπίστωσαν στην συνάντησή τους στην Αθήνα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων, Νταβίντε Τιτζάνο και τον γενικό γραμματέα της ΔΕΜΑ, Ιάκωβο Φιλιππούση, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων, Νταβίντε Τιτζάνο και του Γενικού Γραμματέα της ΔΕΜΑ, Ιάκωβο Φιλιππούση.
          Υπενθυμίζεται ότι οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Karteros Beach Sports Center, στην πισίνα του ΕΑΚΗ, αλλά και στους Δήμους Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, με τη συμμετοχή αθλητών από τις 26 χώρες-μέλη της ΔΕΜΑ.
          Ο Πρόεδρος της ΔΕΜΑ μίλησε για την πρόθεση να είναι οι αγώνες στο Ηράκλειο οι καλύτεροι στην ιστορία των Παράκτιων διοργανώσεων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία έχει εξασφαλίσει κάθε απαραίτητη προϋπόθεση για την οργανωτική επιτυχία τους.
          Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε ότι «Η χώρα μας έχει αποδείξει στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα με μια σειρά από μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ότι φέρνει σε πέρας κάθε αποστολή της με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε, έχουμε έτοιμες τις εγκαταστάσεις στο Karteros Beach Sports Center και ήδη διοργανώνουμε μια σειρά από σπουδαία αθλητικά γεγονότα και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα μέχρι το Σεπτέμβριο.»
          Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υπογράμμισε την αρμονική συνεργασία της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» με τη ΔΕΜΑ σημειώνοντας πως «κοινός στόχος είναι η επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων, παρότι η προετοιμασία τους γίνεται εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Όλοι μαζί θα επιτύχουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω