Πρωταθλητές Ελλάδας

Με πρωταθλητές Ελλάδας 2021 τον GM Θάνο Μαστροβασίλη στους Άνδρες και την WFM  Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη στις Γυναίκες ολοκληρώθηκαν στην Λαμία το 70ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα, και το 43ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικές συνθήκες σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΣΑΜΑΡΑΣ από 4 έως 12 Δεκεμβρίου 2021 με αρωγό και πολύτιμο υποστηρικτή τον Δήμο Λαμιέων, σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία: Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας, Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας και Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας.
• Στο πρωτάθλημα ανδρών ο Θάνος Μαστροβασίλης συγκέντρωσε 5,5 βαθμούς σε 8 αγώνες και αναδείχθηκε πρωταθλητής. Στις θέσεις 2-4 ισοβάθμησαν 3 σκακιστές με 4,5 βαθμούς. Μετά την άρση της ισοβαθμίας την 2η θέση πήρε ο ΙΜ Κούρκουλος Αρδίτης Σταμάτης και 3ος ήταν ο ΙΜ Αλεξάκης Δημήτρης.
• Στο πρωτάθλημα γυναικών η Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες, αφήνοντας στην 2η θέση την WIM Κατερίνα Παυλίδου που συγκέντρωσε 6 βαθμούς και στην 3η θέση την  WFM Ευανθία Μάκκα με 5,5 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω