Σεμινάριο «Room Division Seminar»

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Με απόλυτη επιτυχία η CHC Group, διοργάνωσε το σεμινάριο «Room Division Seminar», στο οποίο συμμετείχαν ξενοδόχοι, διευθυντές ξενοδοχείων και Room Division Managers. Για μια ακόμα φορά ο Όμιλος CHC προσέφερε στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση της σχέσης μιας ξενοδοχειακής μονάδας με τους πελάτες της.
          Το σεμινάριο, το οποίο έγινε τόσο με φυσική όσο και με διαδικτυακή συμμετοχή, προσανατολίστηκε στην αναλυτική παρουσίαση θεματικών ενοτήτων που άπτονται της οργανωτικής λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας και αποσκοπούν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ικανοποίηση των πελατών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.
          Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από συνεργάτες της CHC Group από την GIATA, κύριο Δημήτρη Τζομπανάκη, για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς αλλά και τα νέα εργαλεία που αφορούν την ποιοτική παρουσίαση των ξενοδοχείων.
          Επίσης, έγινε παρουσίαση από την πλατφόρμα TripAdvisor, από τους κυρίους Παναγιώτη Πελεκούδα και Κωνσταντίνο Τσάμη, για θέματα όπως ο τρόπος αναζήτησης διακοπών, οι πρώτες επιλογές των ταξιδιωτών, τα εργαλεία marketing, της ποιοτικής αναβάθμισης της προβολής ενός ξενοδοχείου.
          Τέλος, έγινε μία ακόμα παρουσίαση από την GDPR Team & Alpha Plan, από τους κυρίους Στέφανο Τοπάλη και Μανούσο Κλειδή, για εργασιακά ζητήματα επιχειρήσεων, θέματα εφαρμογής της νομοθεσίας και του κανονισμού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
          Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση των συμμετεχόντων, καταγράφοντας το συγκεκριμένο σεμινάριο ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα των τελευταίων ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω