Συνέδριο ΚΕΔΕ

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2021, δια ζώσης.
Λόγω των συνθηκών Covid η είσοδος στο συνεδριακό χώρο μόνο όσοι είναι αποδέκτες προσωπικής πρόσκλησης. Αιρετοί, εκπρόσωποι Δήμων (δημοτικοί σύμβουλοι) που δεν έχουν λάβει πρόσκληση, θα παρακολουθήσουν το συνέδριο διαδικτυακά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, το φετινό συνέδριο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο:
Α) Στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ.
Β) Στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.
Γ) Στα μέλη των Εποπτικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.
Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών στις εργασίες του φετινού συνεδρίου δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής παρατηρητών.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Σύμφωνα με τα τελευταία υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, όλοι οι ομιλητές και σύνεδροι που συμμετέχουν αυτοπροσώπως, πρέπει:
• Είτε να είναι εμβολιασμένοι πλήρως, είτε να έχουν βρεθεί θετικοί στον covid-19 κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι (6) μηνών.
• Πριν την είσοδό στην ολομέλεια, θα ζητηθεί να επιδείξουν τα σχετικά έγγραφα εμβολιασμού ή νόσησης.
• Οι σύνεδροι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας, όλες τις ημέρες των εργασιών του συνεδρίου.
• Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους.
Η εγγραφή σας στο Συνέδριο είναι υποχρεωτική ενώ παράλληλα, θα αποσταλεί σε mail κάρτα εισόδου με μοναδικό γραμμωτό κώδικα (QR code), τον οποίο θα πρέπει να εκτυπωθεί καθώς θα ζητηθεί κατά την άφιξη σας στις εργασίες του Συνεδρίου.
ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα έξοδα των εκπροσώπων των ΠΕΔ θα καλυφθούν από τις οικείες ΠΕΔ. Η ΚΕΔΕ θα καλύψει τις δαπάνες διαμονής και μετακίνησης των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού της Συμβουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω