Συναυλία VAMOS Essemble

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των δράσεών του για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου και ώρα 21:30, στο λιμανάκι του Πλατανιά, συναυλία με το μουσικό σύνολο VAMOS Essemble, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ερμηνεύουν η Αλεξία Κατσανεβάκη  και ο Πρόδρομος Καραδελόγλου.
Το Μουσικό Σύνολο VAMOS τιμά τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 με ένα δικό του τρόπο. Τραγούδια και Μουσικές που αγγίζουν στιγμές τις Ελληνικής Ιστορίας ,όλης αυτής της περιόδου. Άλλοτε με κατευθείαν αναφορά σε γεγονότα και άλλοτε με αλληγορικό νόημα, περιγράφονται στιγμές, που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη μας. Μια επιλογή από τα έργα μεγάλων δημιουργών που θα μείνουν παρακαταθήκη στην Ιστορία του πολιτισμού των τελευταίων χρόνων.
Λόγω του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου και των μέτρων κατά της διασποράς του COVID 19, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέλθουν εγκαίρως στον χώρο της εκδήλωσης, καθώς θα υπάρχει συγκεκριμένος και περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω