Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ξεκινά τις παραστάσεις της στην Κρήτη, «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 από το Ηράκλειο με διοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης και με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες.
          Οι πέντε παραστάσεις με την Χριστίνα Αλεξανιάν στο επιτυχημένο έργο «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» θα δοθούν ως εξής: Τρίτη 16 Αυγούστου, ώρα 9,30 μμ στο Ανοιχτό Θέατρο «Πύλη Βηθλεέμ», στις 18 Αυγούστου, ώρα 9,15 μμ στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών, στις 19 Αυγούστου, ώρα 9,15 μμ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου, στις 21 Αυγούστου, ώρα 9,30 μμ στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Γαζίου και στις 23 Αυγούστου, ώρα 9,15 μμ στο Ενετικό Φρούριο «Καζάρμα» Σητείας.
          Η γνωστή ταλαντούχος ηθοποιός θα δώσει 5 παραστάσεις στην Κρήτη  οι οποίες εντάσσονται στις επετειακές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κρήτης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, αφιερωμένες στον Μικρασιατικό Ελληνισμό. Στο πλαίσιο της ιστορικής επετείου η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει με πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και τιμά όλους αυτούς τους ανθρώπους που άφησαν πίσω την καρδιά τους και πολλοί από αυτούς την ίδια τους τη ζωή στις αλησμόνητες πατρίδες.
          Για το έργο, «τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» η κα Αλεξανιάν, ενημερώνει, ότι, είναι μια καταγεγραμμένη μαρτυρία μιας Αρμένισσας μάνας που με τα τρία παιδιά κρεμασμένα από τη φούστα της αφήνει πίσω της την καμένη Σμύρνη και μετά από περιπέτειες καταλήγει στην Κρήτη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια: «η Κρήτη μας αγκάλιασε και σας περιμένουμε».
          Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω