Ροή Ειδήσεων

Τιμώμενη Περιφέρεια Κρήτης

Ως τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια συμμετέχει η Κρήτη στις διαδικτυακές εκδηλώσεις Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας στις 13 -15 Απριλίου 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί του νησιού έχουν περιθώριο συμμετοχής έως την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «LINEON».
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή θα συνδυαστεί με οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές Β2Β συναντήσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και  αγοραστών της Γαλλικής  αγοράς.
Ενδεικτικά τα προϊόντα ενδιαφέροντος:
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα.
Ελαιόλαδο -Ελιές & Προϊόντα ελιάς.
Κρέας • Κρεατοσκευάσματα • Αλλαντικά.
Κατεψυγμένα Τρόφιμα.
Ζυμαρικά.
Ζύμης • Αρτοσκευάσματα.
Παγωτά • Παραδοσιακά Γλυκά.
Γλυκά κουταλιού • Μαρμελάδες.
Μέλι & Προϊόντα μελιού.
Κρασιά • Ποτά • Αποστάγματα.
Καφές • Ροφήματα • Μπίρες.
Νερά • Χυμοί • Αναψυκτικά.
Οπωροκηπευτικά.
Βότανα.
Αλόη & Προϊόντα Αλόης.
Σαπούνια & Καλλυντικά.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2813407908 κυρία Μαρία Γιαμπαζολιά, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κρήτης, e-mail: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Αρέσει σε %d bloggers:

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο