Ροή Ειδήσεων

Τουριστικό ERASMUS+

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ERASMUS+ και συγκεκριμένο το έργο «VET International Consortium for Tourism and Environment – VETITEC, Project n. 2020-1-IT01-KA116-008031», στον τομέα του τουρισμού, που υλοποίησε το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) με το εκπαιδευτικό και τουριστικό ινστιτούτο του Σπολέτο.
          Το έργο αυτό αφορούσε την υλοποίηση μαθητείας/κατάρτισης 42 Ιταλών σπουδαστών από το Εκπαιδευτικό και Τουριστικό Ινστιτούτο του Σπολέτο κατά το διάστημα 12 Ιουλίου-10 Σεπτεμβρίου 2022 σε διάφορες επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης στο Ν. Χανίων με στόχο την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων μέσω της έκθεσης σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον καθώς και στην ενίσχυση των εμπειριών των μαθητευόμενων, που σχετίζονται με την εργασία/εκπαίδευση σε διεθνές πλαίσιο. Το έργο ταυτόχρονα συνέβαλλε στη συνεργασία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στην ανταλλαγή καλών πρακτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και στην ενδυνάμωση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.
          Την Παρασκευή 10/09/2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του έργου και απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά μαθητείας/κατάρτισης στους Ιταλούς εκπαιδευόμενους στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ, έχοντας την ευκαιρία να πάρουν και μια τελευταία γεύση από τα κρητικά παραδοσιακά προιόντα που τους προσφέρθηκαν.
          Στο πρόγραμμα συμμετείχαν επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης ως οργανισμοί υποδοχής και αποδέχτηκαν τους συγκεκριμένους σπουδαστές για την υλοποίηση της μαθητείας κατά τους τελευταίους δύο μήνες.
Συγκεκριμένα:
ALTHEA VILLAGE στο Κάτω Δαράτσο
DIONYSSOS VILLAGE στο Κάτω Δαράτσο
ZEUS VILLAGE RESORT στο Κάτω Δαράτσο   
PANORAMA HOTEL στο Καλαμάκι
ATRION HOTEL στην Αγία Μαρίνα
OKEANIS GOLDEN RESORT στους Αγ. Αποστόλους
GOLDEN BAY SUITES στους Αγ. Αποστόλους
KIWI APARTMENTS στους Αγ. Αποστόλους
HELIOS APARTMENTS στους Αγ. Αποστόλους
STELLINA GROUP HOTELS στη Χρυσή Ακτή
KEDRISSOS HOTEL στην Παρηγοριά
CHRISTINA APARTMENTS στη Νέα Χώρα
BALANCE HOTEL στη Νέα Χώρα
SANSAL HOTEL στην Ακτή Κανάρη
HALEPA HOTEL στη Χαλέπα  
LA MER RESORT & SPA στη Γεωργιούπολη
PLAYA PARAISO στα Φαλάσαρνα
MAGNA GRECIA στο Παλιό Λιμάνι

Ομιλητές 2ης Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω