Ροή Ειδήσεων

τρ-ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ

Με ένα θερμό χειροκρότημα, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων των παιδιών με αναπηρία, υποδέχτηκαν τον αθλητή Κώστα Βαρουχάκη στη Δαμάστα του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ο Κώστας Βαρουχάκης ξεκίνησε την Πέμπτη 20 Μαϊου από τη Σητεία και θα διασχίσει όλη την Κρήτη για να καταλήξει το ερχόμενο Σάββατο 29 Μαίου στα Κουτουφιανά του Δήμου Κισσάμου με στόχο να στηρίξει την λειτουργία των Ειδικών Εργαστηρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΕΕΕΕΚ) και τους αποφοίτους τους.
Η δράση ευαισθητοποίησης «τρ-ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ» αποτελεί μία ακόμα προσπάθεια του Κώστα Βαρουχάκη, έχοντας στο πλευρό του όλους τους κοινωνικούς και θεσμικούς παράγοντες της Κισσάμου, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της κοινωνίας για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών με αναπηρία μετά την ενηλικίωση τους.
Η Δαμάστα αποτελεί έναν από τους σταθμούς του αθλητή στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνει για την ανάδειξη του έργου των ΕΕΕΕΚ αλλά κυρίως στην στήριξη των αποφοίτων ώστε η πολιτεία να τους δώσει διεξόδους μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης τους.
Τον αθλητή του τριάθλου Κώστα Βαρουχάκη καλωσόρισαν στο Δήμο Μαλεβιζίου η Αντιδημάρχος Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Χρύσα Λυρώνη, ο Ειδικός Σύμβουλος του δημάρχου για θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης ο γενικός γραμματέας του δήμου Μαλεβιζίου Φίλιππος Βαμβουκάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Δαμάστας Κώστας Μαυράκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας Γιώργος Σαρρής και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δαμάστας Γιώργος Πολυχρονάκης.
Τόσο η Αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη όσο και ο Ειδικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης εξήραν την προσπάθεια του Κώστα Βαρουχάκη τονίζοντας πως ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι πάντα στο πλευρό των Ατόμων με Αναπηρίες και στον αγώνα που κάνουν για την κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη.
Στον Κώστα Βαρουχάκη δόθηκε μία αναμνηστική πλακέτα από το δήμο Μαλεβιζίου, τοπικά προϊόντα της περιοχής, καθώς και μία φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δαμάστας με το όνομα του.
Το πρόγραμμα του Κώστα Βαρουχάκη τις επόμενες μέρες μέχρι τον τερματισμό του στο ΕΕΕΕΚ Κουτουφιανών Κισσάμου είναι το ακόλουθο:
26 Μαΐου: Δαμάστα – ΕΕΕΕΚ Ρέθυμνου
27 Μαΐου – Γέφυρα Πετρέ – Γεωργιούπολη
28 Μαΐου – Γεωργιούπολη – Καλύβες
29 Μαΐου – ΕΕΕΕΚ Χανίων – ΕΕΕΕΚ Κουτουφιανών Κισσάμου
Για την ασφάλεια της δράσης ο αθλητής θα ξεκινάει στις 05:00 το πρωί και θα τερματίζει στα κατά τόπους σημεία στις 10:00 το αργότερο.
Επίσης όλες οι διαδρομές πραγματοποιούνται σε επαρχιακή οδό για λόγους ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω