Υποστήριξη νέων φοιτητών

Η ΑΝΕΚ έχοντας υπόψη της την ανάγκη περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, για τις οικογένειες των νεοεισαχθέντων φοιτητών διευκολύνει τις πρώτες μετακινήσεις των νέων φοιτητών προς και από τον τόπο σπουδών τους, προσφέροντας 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ίδιων και των οικογενειών τους.
Συγκεκριμένα, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει από την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως και τις 31/10/2020:
Α) Στα δρομολόγια από και προς την Κρήτη*
• Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις Καμπίνες LUX.
• Έκπτωση 50% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες στη γραμμή Χανίων και 20%στη γραμμή Ηρακλείου.
* Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.
Β) Στα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα)
• Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.
Όροι και Προϋποθέσεις
• Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν το νέο φοιτητή κατά την μία τουλάχιστον διαδρομή. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020» ή φωτοτυπίας αυτού.
• Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μια έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
• Η έκπτωση παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
• Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
• Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Ως δικαιολογητικό είναι απαραίτητη η προσκόμιση της εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής.
Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES, στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει:
– 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)
– 50% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες στην γραμμή των Χανίων και 20% στην γραμμή του Ηρακλείου
Επίσης, η ΑΝΕΚ, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω